Nasz szef kuchni Grzegorz Dąbrowski zaczął przygodę z kuchnią japońską około 2007 roku, gdy restauracje sushi w Warszawie można było policzyć na palcach jednej ręki. Długa droga przez gorące kuchnie i sushi bary w topowych restauracjach w stolicy zaowocowała po latach otwarciem restauracji Sushi Zuke. Ponad 15 lat doświadczenia w kuchni japońskiej to gwarancja wyjątkowego smaku, szacunku do produktu oraz profesjonalizmu.
Zapraszamy do SUSHI ZUKE. Polecamy autorskie sushi
SUSHI BAR jest miejscem, które wzorowaliśmy na prawdziwych, japońskich barach serwujących sushi. Wprowadziliśmy jednak wiele usprawnień, aby urozmaicić Ci smaki. Dziś łączymy tradycyjne receptury z pomysłami naszego szefa kuchni.
W naszym sushi barze stawiamy na jakość. Przywiązujemy wielką wagę do jakości naszych produktów, dlatego wybieramy tylko świeże składniki od najlepszych dostawców na rynku. Selekcja najlepszych produktów dostępnych w danym momencie to zasługa naszego szefa kuchni. Dostawy ryb i japońskich produktów kilka razy w tygodniu to gwarancja najlepszego smaku i wyjątkowych doznań kulinarnych.
Nasz sushi bar działa głównie na wynos - oferujemy szybkie i wygodne zamówienia z dostawą oraz odbiór osobisty na miejscu. Zachęcamy także do rezerwacji miejsc przy barze gdzie nasz sushi master przyrządzi coś specjalnie dla Ciebie !
Stawiamy na jakość, świeżość i smak, które możesz zabrać ze sobą - do pracy, biura, domu - gdzie tylko zechcesz!